This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Fri fragt på alle møbler Hurtig levering

COLLECT

Serie af møbler i det innovative materiale Valchromat, designet af Laura Bilde, skabt ud fra principper om funktionalitet og bæredygtighed.

Udforsk kollektionen

ARGON LIGHT

En serie af linoleumsborde med unikke egenskaber i stilrent design.

Udforsk Kollektionen

COLLECT

COLLECT kollektionen er designet af danske Laura Bilde, og er lavet i det innovative materiale valchromat. Valchromat er tæt pressede og gennemfarvede træfibre, som er et holdbart og bæredygtigt alternativ til almindelig mdf-plade, da produktionen kan laves uden lim og af resttræ. Det betyder at møblerne er et ansvarligt bud på hvordan stuen kan indrettes, hvor både de bæredygtige elementer i produktionen, samt kvaliteten og holdbarheden, gør COLLECT til en kollektion vi hos TABLELAB ikke bare er stolte af på grund af det smukke design, men i lige så høj grad på grund af den optimering der er i forhold til at skåne vores planet mest muligt.

Kollektionen indeholder spiseborde, skamler og væghylder, som fås i fire smukke farver 'Red', 'Blue', 'Chocolate' og 'Grey'. COLLECT er let at samle for enhver, da det eneste der skal bruges er 4 skruer til bordet og skamlen, og 12 til hylderne.

Desuden er møblerne lakeret med en hård lak, som gør det nemt at rengøre med en våd klud, samt er modstandsdygtigt over for ridser. Der er fokus på det funktionelle, simple og tidløse design, uden at gå på kompromis med æstetik, kvalitet og bæredygtighed.

Læs mere om COLLECT.

ARGON LIGHT

Argon Light er vores kollektion af linoleumsborde, som er en moderne fortolkning af den klassike skandinaviske designtradition. I kollektionen finder du bordplader i fem forskellige flotte farver, med mulighed for selv at vælge de bordben du synes passer bedst til din spisestue. Mulighederne er mange, kvaliteten er høj og designet tidløst.

Overfladen i linoleum gør at det ligesom vores anden kollektion, er utrolig modstandsdygtigt over for hverdagens skrammer og ridser. Selve bordpladen er lavet af genanvedt FSC certificeret træ, hvilket skaber et produkt vi kan stå 100 procent inde for, og som matcher de stigende krav der er til produktion og bæredygtighed. Bordene fås i to størrelser, 90x190cm og 90x140cm, hvor der er plads til henholdsvis 8 og 6 personer omkring. Derudover er det muligt at tilkøbe tillægsplader, så der er plads til endnu flere gæster omkring spisebordet. Se vores spiseborde med tillægsplade.

Hvis du gerne vil mærke materialet og se farverne inden du bestiller, kan du bestille en gratis sample pack, som indeholder alle fem farver linoleum, samt stykke af bordpladen. Så kan du være helt sikker på at du vælger rigtigt, når det er tid til at bestille dit nye spisebord! Find vores sample pack her.

Læs mere om Argon Light.