Persondata- & cookiepolitik

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på TABLELAB.com, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • Email

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos TABLELAB og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos TABLELAB har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til TABLELAB via email info@tablelab.com. 

Du kan læse mere omkring vores persondatapolitik her.

 

Cookies

På TABLELAB.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på TABLELAB.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere TABLELAB.com.

{"note":null,"attributes":{},"original_total_price":0,"total_price":0,"total_discount":0,"total_weight":0.0,"item_count":0,"items":[],"requires_shipping":false,"currency":"DKK","items_subtotal_price":0,"cart_level_discount_applications":[]}