This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Fri fragt på alle møbler Hurtig levering

Æstetisk og funktionelt

Med COLLECT har vi skabt en serie som udover at opfylde de æstetiske mål, også er gennemtænkt i forhold til de andre aspekter af produktion, forsendelse og anvendelse.

COLLECT er en kollektion designet af Laura Bilde, som blev uddannet som møbeldesigner i 2016. Med base i København, arbejder hun med at forene form og funktionalitet, hvor kun det mest nødvendige er tilbage, hvilket giver møblet en ny karakter.

Se designerens side

Inspirationen bag COLLECT

Inspirationen bag COLLECT stammer fra de arkitektoniske retninger funktionalisme og brutalisme. Disse stilarter grundlagde et udgangspunkt for ikonisk form med et funktionelt formål, hvor transparente samlinger og selve konstruktionen er en detalje i sig selv.

Dette er også afspejlet i den æstetiske vision bag COLLECT, hvor fokus er på at skabe skulpturelle og funktionelle møbler med høj æstetisk værdi til hjemmet, som forbrugeren selv let kan samle.

Materialet

COLLECT er lavet af materialet Valchromat, som er et materiale der består af tæt sammenpresset træfiber. Designets enkelhed gør, at de organiske teksturer i fibrene står tydeligt frem og bliver dekorative i sig selv.

Kombinationen af naturmaterialet og den enkle konstruktion, gør at COLLECT kan produceres og leveres med mindst mulig belastning for omverdenen. Samtidig er enkeltheden i designet i sig selv, et udgangspunkt for et længere levende møbel, der kan gå på tværs af generationer.

Ansvarlig kvalitet

De bæredygtige materialer, samt den optimerede forsendelse med flat-packing og genanvendeligt emballage, gør at vi ikke bare står tilbage med et godt produkt, men en hel kæde af aspekter der omgiver produktet, som vi kan stå inde for. Aspekter vi mener kan efterleve de stigende krav vi sætter til produktion i dag.

Både COLLECT og TABLELABs linoleumsserie bygger på naturlige materialer og ansvarlig håndtering, og er et bevis på at man ikke behøver at gå på kompromis når det angår kvalitet, ansvarlighed og æstetik.