Materialer

Overfladen

Vores overflade er lavet af Linoleum (Lat. for Hør (linum) og olie (oleum). Linoleum består af linolie, harpiks, kalk, kork og stenmel i forskellige kombinationer på hessian som er lavet af plantefibre

Linoleum kan bruges til rigtig mange forskellige formål udover bordplader, på grund af sin flotte og slidstærke overflade. I kunstens verden har linoleum været flittigt brugt til at trykke grafiske tryk. Dette er fordi at linoleum er blødt at skære i, men stadig er meget slidstærkt så man kan trykke med den samme plade et utal af gange.

I en verden hvor kunstige materialer som plastik og andre unaturlige materialer er på vej ud, er linoleum igen blevet et fortrukket materiale for den som ønsker en smuk og holdbar overflade - om det så er på bordplader, gulve eller vægge.

I dagligdagen er linoleum praktisk, fordi at materialet er nemt at rengøre. Derudover absorbere linoleum ridser og slag, samtidig med at det er støjsvagt – I modsætning til ufleksible kunstmaterialer.

Kernen

Vores kerner er konstrueret af et højkvalitetes materiale som pga. sin unikke opbygning har en særlig styrke. Kernen i denne konstruktion er den tredimensionale formpressede plade som sammen med en særligt udviklet top- og bund, punktlimes for at opnå den maksimale styrke og fleksibilitet.

Kanten

Vores kanter er lavet af højkvalitets krydslimet birkefinér som både sikre et flot udseende og en yderst holdbar konstruktion. Derudover lakeres kanten med en klar lak som sikre mod ridser og som sørger for at træet beholder sin naturlige farve.

Vil du vide mere om ansvaligheden?

Læs mere

Kvalitets linoleums borde

Shop

Find inspiration til din personlig stil

Bliv inspireret
{"note":null,"attributes":{},"original_total_price":0,"total_price":0,"total_discount":0,"total_weight":0.0,"item_count":0,"items":[],"requires_shipping":false,"currency":"DKK","items_subtotal_price":0,"cart_level_discount_applications":[]}