Bestilling

Når du bestiller et bord hos Tablelab, afsender vi bordet den samme hverdag, hvis du bestiller inden kl. 12 således kan du modtage bordet allerede hverdagen efter!

Ellers kan du bare vælge en anden dato, som passer dig bedst med kalenderfunktion, når du tjekker ud.

Vi er en onlinebaseret virksomhed, og det betyder, at vi som udgangspunkt kun sælger vores varer via hjemmesiden, og derefter sørger vi for levering til vores kunder enten via fragtmand eller med egen bil, hvis det er den bedste løsning – altid kvit og frit for dig.

Emballering

Vi emballerer selv vores borde for at være helt sikre på, at alt, vi sender ud, er 100% i orden. Vi pakker pladerne i en meget tyk kvalitets-foam og sender i en særligt stærk papkasse med en speciel dobbelt bølgekonstruktion, som gør den ekstra hårdført mod slag og stød.

Vi er vant til at sende og levere borde så det betyder, at du kan være sikker på, at både den grundige indpakning samt fragtmændenes professionelle håndtering gør, at du kan være helt tryg ved at bestille et bord via vores webshop. Skulle selv det mindste, imod alt forventning, ikke være i orden, skal du bare skrive til os – så sender vi et nyt bord afsted med det samme.

Forsendelse

Større ordrer bliver sendt med Danske Fragtmænd, der med en historie som strækker sig over 100 år tilbage i tiden, er Danmarks førende transportvirksomhed. Fragtmanden leverer bordet til hoveddøren på den adresse, som du har angivet bordet skal leveres på.

I nogle tilfælde kan det være, at vi kontakter dig og spørger, om du ønsker at få bordet leveret med vores egen bil evt. på en anden dato end den du tidligere valgte, da du skulle tjekke ud på onlineshoppen. Dette kan f.eks. ske, hvis du bor tæt på Århus, eller hvis vi alligevel er i nærheden af dig.

Hvis du ikke accepterer tilbuddet om levering med egen bil, bliver dit bord naturligvis stadig leveret den dato, som du ønskede det oprindeligt!

Bestiller du ting som er mindre end f.eks. vores borde og store bordbukke, vil vi som udgangspunkt sende dem med Postnord samme dag – hvorefter du så vil modtage pakken i din nærmeste pakkeshop dagen efter, eller hverdagen efter det – alt efter hvornår på dagen du bestiller hos os (inden 12:00).

Her er det naturligvis også muligt at ønske en leveringsdato, som passer dig bedre – det skal du bare skrive i kommentarfeltet i din ordre.

Fra jeg bestilte, til varen blev leveret, gik der bare 2 dage. Produktet er supersmukt, lever fuldkommen op til forventningerne og det til en virkelig god pris.

Naja Monrad

SMUKT bord! En smule udfordringer med leveringen, som INTET havde med Tablelab at gøre og alligevel stod de på hovedet for at hjælpe. TAK til Kristoffer og Tablelab!

Julie Sværke

Mange tak til Tablelab for framragende service og levering. Jeg er meget glad og bordet er perfekt, tak.

Jesper Mosegaard

Excellent customer service. Quick delivery. Beautiful, well made table!

Morgan Habedank

Super produkt. Hurtig levering. Intet at brokke mig over :)

Danny Pedersen

Super god kunderservice og hurtig levering! Og super smukt bord til en god pris! Vi er tilfredse.

Gizem Karabulut Çakır

Lynhurtig levering, god pris og klasse service. Mere er der vist ikke at sige. Overvej lige hvor lækkert det er at man kan få sit bord allerede efter 2 dage som vi fik det. Hos andre store producenter tager det 4-6 uger.

Casper Bornebusch

Lidt grænseoverskridende at købe et spisebord uden at se det "live", men heldigvis lever det fuldstændig op til forventningerne, og kom med en sød fragtmand på den aftalte dag.

Christina Lange