Bordben & Bordbukke

Vi giver dig muligheden for at vælge mellem vores mange kvalitets bordben og bordbukke. Om du ønsker kraftfulde DIY jern bordben eller elegante træben er helt op til dig. Alle vores bordben og bordbukke er perfekte til det stilfulde spisebord, skrivebord til kontoret eller mødelokalet. Vi har sat rammerne med moderne bordben og bordbukke i tidløs og skandinavisk inspireret designs. Vælg mellem jern eller træ, der alle få i farver, der kan tilpasses dine behov.

Du har mulighed for at kombinere vores bordben og bordbukke med et stort udvalg af bordplader. Alle vores bordplader passer på alle vores bordben og bordbukke. Fastmonteret modtagere i bordpladerne gør af- og påmontering af bordben og bordbukke nemt og sikkert.

Alle varer er klar til omgående levering online eller i butik.

{"token":"0675135bd62f45219038096d0100509e","note":null,"attributes":{},"original_total_price":0,"total_price":0,"total_discount":0,"total_weight":0.0,"item_count":0,"items":[],"requires_shipping":false,"currency":"DKK","items_subtotal_price":0,"cart_level_discount_applications":[]}