This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Fri fragt på alle møbler Hurtig levering

Om TABLELAB

TABLELAB er en moderne fortolkning af den klassiske skandinaviske designtradition. Vi leverer enkle designkomponenter af tidens materialer og farver, som kan sammensættes i en stilren kombination til det individuelle hjem. Med omgående levering og med ambitionen om hurtig og engageret service, ønsker vi at følge kunden komfortabelt igennem en inspirerende oplevelse.

Gå på opdagelse i vores sortiment af fleksible og tidløse designs, og sammensæt dit nye bord af kvalitetskomponenter. Enkelt, overskueligt og med omgående levering.

Produkterne kan opleves og kombineres på kryds og tværs, og der er rig mulighed for at samle inspiration og blive rådført at vores engagerede team, før den endelige beslutning kan tages hjemme fra stuen. Vi er en lille specialist med et stort engagement for helheden.

Med base i Hornslet, nord for Aarhus, services online kunder, forhandlere og kontrakt-projekter med fokus på høj service og leverings sikkerhed. Det er en afgørende vision for TABLELAB at drive og udvikle en ansvarlig virksomhed både i relation til omverdenen og forretningen.