Borde

Et spisebord er mere end bare et møbel. Alene på grund af sin størrelse og centrale placering i hjemmet er spisebordet med til at danne rammerne og sætte stilen for dit hjem. Derfor er det endnu vigtigere, at kunne vælge et bord, der passer til dig og dine ønsker. Spisebordet er et personligt samlingssted, der skaber minder med de mennesker, du holder af.

Hos TABLELAB får du netop muligheden for et spisebord der matcher dine behov - et personligt spisebord, der kan udvikle sig med nye bordben, bordbukke eller en ny bordplade. Vores skandinavisk inspirerede designs med moderne løsninger giver dig muligheden for at gå på opdagelse i et univers af modulære bordløsninger, der kan tilpasses dig.

Rammerne er sat, og du kan frit vælge mellem forskellige bordplader og bordben eller bordbukke og skabe et spisebord, der passer i dit hjem. Om du vælger det klassiske plankebord eller en af vores mange laminatborde, er helt op til dig. Ligeledes bestemmer du, om du ønsker bordben i træ eller jern, sorte eller hvide. Mulighederne for at sammensætte netop det spisebord, som du drømmer om, er mange.

{"token":"1dc7dd60b743cf647ad26a0448c3e4f7","note":null,"attributes":{},"original_total_price":0,"total_price":0,"total_discount":0,"total_weight":0.0,"item_count":0,"items":[],"requires_shipping":false,"currency":"DKK","items_subtotal_price":0,"cart_level_discount_applications":[]}